Efficiënt beheer,
vlotte en keurige ondersteuning

Hoe staat uw kantoor- automatisering er voor?

Om snel antwoord te kunnen geven op deze vraag, hebben wij een voordelige health check ontworpen. Deze omvat alle belangrijke facetten, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Heeft u al uitgerekend wat cloud diensten u kunnen besparen? En?

Zeker niet alle cloud diensten zijn financieel voordeliger, dit kan bijvoorbeeld erg afhankelijk zijn van het aantal medewerkers. Nog los van de afhankelijkheden...

Onvoldoende server-capaciteit?

Wij adviseren u begrijpelijk en bondig over de mogelijke optimalisaties en rendabele uitbreidingen. Wij kunnen de hard- en software zelf leveren, zodat u zeker weet dat er geen verrassingen zijn.

Systeembeheer

Wij bieden u ondersteuning op het niveau en de gebieden waar u dat nodig heeft.

Bijvoorbeeld door volledige ontzorging van A-Z, of alleen als uitwijk voor uw interne systeembeheer, en alle variaties daartussenin.

Het is geen geheim dat goed en efficiënt beheer erg kennisintensief is, met één primair contactpersoon is een korte opmerking of mail vaak genoeg. Uw belangen, voorkeuren en omgeving zijn namelijk volledig bekend...

Levering en implementatie

Wij leveren alle gangbare hard- en software zoals servers, printers, pc’s en switches. Tegen scherpe prijzen, via de grootste Europese leveranciers. Deze artikelen vormen immers de basis van onze adviezen. Maar ook dit be­schouwen wij als dienstverlening. Wilt u zelf een keer gebruik maken van een scherpe aanbieding elders? Ook dan kunt u gewoon bij ons terecht voor advies.

Gratis monitoring van uw systemen, internetverbindingen en meer!

Zo is soms een storing verholpen, voordat u er iets van heeft gemerkt...

Ondersteuning en beheer

90%

van de ondersteuning en het beheer gebeurt op afstand.

Wij houden de details bij van uw systemen, zoals de configuratie, wacht­woorden en aandachtspunten, maar ook al onze werkzaamheden. Zo waarborgen wij de continuïteit en kwaliteit van het beheer.

windows, linux, unix, mac

Wij hebben diepgaande ervaring met een scala aan applicaties en systemen. Microsoft Windows, Linux/Unix of Apple Mac, bij ons wordt niets wat bestaansrecht heeft uitgesloten.

Er wordt altijd kostenbewust mee­gedacht. Bijvoorbeeld, een verouderd systeem met een beperkte levensduur verdient een andere behandeling dan een systeem dat nog jaren dienst moet doen.

Wij zijn zeer te spreken over het meedenken en de heldere uitleg van Connections, zij tillen onze automatisering onmiskenbaar op een hoger plan.

 

Mirjam Moll, Manager Bedrijfsvoering,
Nederlandse Museumvereniging »

Advisering

Goed leesbare, bondige adviezen met een strategische grondslag voor de lange termijn. Voorzien van een apart in­vesteringsoverzicht, incl. de diensten die u van andere partijen betrekt.

Geen verkooptrucs, te behalen targets of andere marketing die afbreuk doet aan de kwaliteit van de oplossing en uiteindelijke kosten­efficiëntie. IT en een goede relatie werken alleen optimaal met ver­trouwen.

Wij rekenen verschillende scenario’s voor u door en stellen ons altijd onafhankelijk op. Samen met ons inzicht in uw omgeving halen wij zo altijd het onderste voor u uit de kan.

Cloud diensten

Ideaal, toch?

IaaS, SaaS, PaaS. Ook voor advies over cloud diensten en onder­steuning bij de inrichting kunt u bij ons terecht.

Dat is vooral erg prettig omdat wij een helder overzicht van de totale kosten en benodigdheden kunnen verschaffen, waarmee een goed vergelijk mogelijk wordt. Niet alleen financieel, maar juist ook op de afhankelijkheden en functio- nele verschillen. Ofwel, dat wat u niet verteld wordt.

Liever een eigen server in de cloud (ofwel datacenter)? Al vanaf € 39,- per maand.

Internetverbinding

ADSL, VDSL, SDSL, kabelinternet, glasvezel, MPLS, HSDPA of LTE nodig? Wij bekijken voor u wat de mogelijkheden en kosten zijn en begeleiden de aanvraag en oplevering. We maken daarbij gebruik van de goede ervaringen met enkele partners zodat alles zo vlot mogelijk verloopt. Ook kunnen wij voor u back-up verbindingen inrichten.

 

Exchange Online

€ 3,40 per maand, per gebruiker

Een uitstekend alternatief voor een eigen Outlook e-mail server. Toch zijn de kosten voor 20 medewerkers na 4 jaar € 3.168,- (excl. migratiekosten en onder­steuning). Dit is het kantelpunt waarop het financieel handiger wordt om een eigen Exchange e-mail server te nemen.

 

Wist u, dat u met een windows pc en een internetverbinding al een goede en veilige thuiswerkmogelijkheid heeft?

Zonder extra vaste kosten?

 

online backup

Online back-up

40 GB € 27,- per maand!

Alle gegevens, elke nacht gesynchroni­seerd. Niet meer om de paar dagen die tape of harddisk meenemen, die natuurlijk wel eens blijft liggen...

Virtualiseren

Doordat virtuele servers niet meer direct afhankelijk zijn van hardware gaan ze langer mee. Dit is een belangrijk gegeven bij het beheer en de (licentie) planning.

Ontgroeit een van de applicaties de hardware? Deze wordt eenvoudig verhuisd naar een andere server, zonder de anders noodzakelijke herinstallatie, die ook gelijk zou leiden tot aanschaf van actuele software om rendabel te blijven. Andersom geldt hetzelfde, nieuwe software betekent niet meer automatisch nieuwe hardware.

Verhoogde beschikbaarheid, efficiëntie en flexibiliteit - virtualisatie maakt zo veel mogelijk. Gratis beschikbaar in een­voudige vormvmware virtualization van VMWare en rond € 500,- voor een centraal beheerd platform van 3 fysieke servers met maximaal 6 CPU’s.

Wilt u graag meer weten, of een health check aanvragen?

Bel ons op 088 9800 800, of stuur een berichtje »

Partner logo's