Innemend ontwerp
meesterlijke techniek

Weten hoe u er op webgebied voor staat?

Wij willen u laten zien wat we kunnen betekenen, via een speciaal aanbod:

Een analyze met rapport, welke u kraakhelder toont welke verbetermogelijkheden er zijn voor uw webaanwezigheid en waarom.

Open source is dé kans om kostenefficiënt oplossingen te realiseren!

Open source oplossingen zijn vaak populairder dan commerciële tegenhangers en niet alleen vanwege de kosten. Wij zijn goed bekend met de voor- en nadelen en zetten deze mogelijkheden optimaal voor u in!

Webbouw

Wij hebben zelf alles in huis om uw aanwezigheid op internet van A-Z efficiënt te realiseren, dat is wel zo makkelijk. 

En minstens zo belangrijk; wat wij maken, is van u, u betaalt daar immers voor. Dus geen verrassende onderhoudscontracten, gesloten systemen, licenties of ont- brekende broncode.

Wij zullen ook nooit schromen om zo nodig externe specialisten te betrekken, het gaat uiteindelijk om uw resultaat.

Applicatieontwikkeling

Wij hebben een standaard, open raamwerk ontwikkeld, waarmee wij snel (en voordelig)  webapplicaties voor u kunnen ontwikkelen!

Zo hebben wij bijvoorbeeld web­applicaties gemaakt voor machine onderhoud, urenadministratie, team­planning en callcenter informatiebeheer.

Grafisch design

Stock foto’s, eigen fotografie, kleurenpaletten, huisstijl, letter­typen, ‘organisch’ ontwerp, 3D visualisaties, visuele interpretatie theorie en webgeschiktheid?

Het design van uw website creëert een sfeer, een context die uw communicatie onderstreept en tot leven roept. Wij nemen dit belang altijd als uitgangspunt.

Content design

Waarover schrijft u, hoe wordt het ingedeeld en hoe wordt het ge­bracht?

Tone of voice, chronologie, tekst complexiteit, content strategy, re­dactionele formule, landing pages, navigatie, communicatieplan en integriteitbewaking?

Een serieuze aanpak van de inhoud van uw site maakt al het verschil. Wij begeleiden u in dit proces, bijvoorbeeld door het schrijven van de tekst of het creëren van een handvest.

Technisch design

HTML 4/5, CSS, DHTML, Javascript, SQL, PHP, ASP.NET, frameworks, CMS modules + templates en per­for­mance tuning?

Een waar webdevelopment arsenaal dat onze developers dromen, eten en ademen - om  efficiënt al uw vragen te realiseren. Altijd met een oog op de toekomst omwille van het rendement op uw webinvestering.

‘Dat kan niet’, zult u nimmer horen. 

Zowel technisch als grafisch vinden wij altijd antwoord bij Connections. Bovendien komt het nauwe contact de resultaten zeer ten goede!

 

Floris Veldman,
Veldman Slijptechniek »

Content Management

In 95% van de gevallen is een content management systeem (CMS) onmisbaar. Deze kunnen erg kost­baar zijn, maar er zijn al jaren zeer goede open source oplossingen, zoals Joomla en WordPress, met hun duizenden uitbreidingen!

Wij hebben veel ervaring met deze systemen en kunnen ondersteunen bij de inrichting, installatie van uitbreidingen, templates en zelfs de ontwikkeling van maatwerk plugins!

(Zoekmachine) Optimalisatie

Hoe wordt uw boodschap goed over het voetlicht gebracht? Hoe steekt u af bij de concurrentie? Op welke trefwoorden wordt veel gezocht? Hoe moet er geadverteerd worden? Hoe worden bezoekers omgezet in klanten?

Vraagstukken waar wij u middels statis­tieken, tools en onze ervaring bij kunnen helpen om de juiste stappen te maken.

Wilt u graag meer weten, of een web-analyse uit laten voeren?

Bel ons op 088 9800 800, of stuur een berichtje »

Partner logo's