Hoe bereikt uw bedrijf een voorsprong,
door slimme inzet van technologie?

Wij staan voor u klaar

Wij zijn overtuigd van de waarde van direct en efficiënt contact. U mag ook verwachten dat wij altijd kostenbewust meedenken. Bij advies, maar juist ook tijdens het beheer.

Hoe staat uw kantoor- automatisering er voor?

Om snel antwoord te kunnen geven op deze vraag, hebben wij een efficiënte health check ontworpen. Deze omvat alle belangrijke facetten, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Systeembeheer »

Laat uitrekenen hoeveel u kunt besparen met IP Telefonie!

Een IP telefonie investering verdient zich typisch in 2 jaar terug én geeft een hoop meer functionaliteit en flexibiliteit...

IP Telefonie »

Weten hoe u er op webgebied voor staat?

Wij willen u graag laten zien wat we kunnen betekenen en doen dat middels een speciaal aanbod...

Web design en development »

Op zoek naar een adviseur of technisch projectleider?

Onze adviseurs zijn technische specialisten die veel ervaring hebben met projectuitvoering en ICT strategie / beleid. Het is niet ongebruikelijk dat hun bijdrage als een verademing wordt ervaren...

Advisering »

Bedrijfsachtergrond

Het begin

Connections B.V. in de huidige vorm is gestart in januari 2002 met 2 personen; Dennis van Veen en Bastian Slikkerveer.

Jong en ambitieus gestart, vol met ideeën en energie. Dit bleek van begin af aan een combinatie met bestaansrecht in de dynamiek van de informatie- en communicatietechnologie. 

Gedreven door de drang naar professionaliteit in alle aspecten zijn wij gegroeid - enerzijds in de kwaliteit en het portfolio van onze diensten en anderzijds in ons klantenbestand en het aantal collega’s.

Bedrijfscultuur

Wij zijn een team dat zich toegewijd, zelfs fanatiek, bezighoudt met enkele van de mooiste vakgebieden. Het verschil kunnen maken voor een klant, de diepgang van de techniek en het brede, hechte klantcontact zijn voor ons sterke drijfveren.

Een serieuze aanpak, in lijn met de serieuze vakgebieden hebben geleid tot de totstandkoming van een groep zelfstandige, competente collega’s die dagelijks met plezier samen doen waar ze aan het eind van de dag trots op zijn. 

 

Partner logo's